Autostole

3.0/5 udfra 4 vurdering(er)
RÖMER KING PLUS UDEN ISOFIX
En Autostol som er meget lækker og rummelig , går fra de 9-18kg Uden isofix, den skal monteres fremadvendt, men sidder rigtig godt fast med bilens 3 punkts sele, der er mange ekstra sikringer med i autostolen, til at låse selen fast med.

Stolen kan vippes tilbage til ligge position, mindsker også risikoen for at hovedet og nakken bliver skadet under et uheld. Har en meget lækker polstring , og vores søn sidder rigtig godt og har et rigtig godt udsyn fremad.
Det hele kan skilles af i atomer og vaskes på 30 grader. Meget nem at samle igen. selen i stolen er lidt tricky , man skal lige øve et par gange før den er nem at spænde.

Derimod er det rigtig dejligt at der er huller i siden på stolen til selen, så den holdes ud til siderne når man skal sætte barnet i stolen. Vejer en del så ville ikke flytte den fra bil til bil.

Vil klart anbefale den. Kan justeres i højden på hovedstøtten , så stolen vokser med barnet, selen kan løsnes meget nemt med en hånd , ved bar at rykke selen ud.

Køb online

Anmeldelser (1)

  • Christine johansen

    Christine johansen

    15 marts 2016 | #

    Virkelig en dejlig autostol, også selvom den ikke har ISOFIX, den er nem at tage ud og vaske og sætte ind i bilen igen. Og så fåes den ofte billigt, netop pga. Der ik er isofix i.

    Kommentér

Skriv en anmeldelse

Venligst log ind for at bedømme.