Babyalarmer

Find den helt rette babyalarm, og til den bedste pris

Hvad er den bedste babyalarm, og hvilken babyalarm er billigst? Er det billigere at købe en babyalarm online? Få svar på alle dine spørgsmål om babyalarmer nedenfor.

“Ved at bruge babypilot kan du finde den helt rigtige babyalarm, og spare mange penge”


Sammenligning af babyalarmer, samt et nemt overblik over det bedste babyalarmer på markedet.

Mest populære babyalarmer

 

Philips Avent DECT 560 Babyalarm

stars

Neonate BC6500D Babyalarm

stars

Philips Avent, DECT, Babyalarm, SCD506

stars


Vi ved hvor vigtig det er at vælge den rigtige babyalarm, den skal bare fungere… Altid, og selvfølgelig må prisen også gerne være fornuftig. Derfor har vi lavet denne side, hvor du let kan få et overblik over populære babyalarmer, hvad koster de, og hvor kan de købes.


De vigtigste parametre når du skal vælge den bedste babyalarm:

Batterilevetid:
Det kan være svært at sikre sig en lang levetid på babyalarm batterier, babyalarmer bruger ofte almindelige AA batterier, hvis ikke de er integreret i babyalarmen, om det er det ene eller andet gælder de samme opladnings-regler. Mange babyalarmer har kombineret, så man både kan bruge almindelige batterier, eller lade op via stikkontakt. Så skal du aldrig bekymre dig om at få strøm på alarmen. Og du føler dig sikker.

Tip:

Vælger man en babyalarm med genopladelige litium, kan du være sikker på lang holdbarhed. og med standby lever tider på 70 timer.

Rækkevidde:
Man kan diskuterer om rækkevidden er vigtig, om det virkelig betyder noget om babyalarmen kan række 400 eller 800 meter, for nogen er det vigtig, hvis man f.eks. bor i en bolig-opgang, og barnevognen skal stå i en gård, men for mange er det endnu mere vigtig at den kan trænge igennem etager og mange vægge. Men vælger man altid alarmen der kan række langt, kan du være mere eller mindre sikker på at babyalarmen opfylder dit behov.

Stråling:
Det har altid være et problem med stråling fra babyalarmer, og i de sidste mange år har der været utrolig meget fokus på det. Er stråling fra babyalarmer vigtig for dig så kig efter en lav mW. De nyere babyalarmer skriver max 20 mW.

Funktioner:
Babyalarmens vigtigste funktion er at give lyd fra sig, så du kan høre når barnet græder eller er vågen, en anden vigtig ting er temperaturmåler, så du altid kan sikre dig at barnet ikke har det for koldt eller for varmt. Har man flere børn eller dagplejer kan man med fordel vælge en babyalarm med mulighed for flere børn (babyalarm sender) på samme enhed.
Babyalarm med kamera, der er kommet flere og flere alarmer med video, dette er en nice to have feature, men bestemt ikke et must.

Pris:
Det er noget af en jungle med babyalarm priser, dette skyldes nethandlen ofte ændre priserne, men en ting er sikkert, du får hvad du betaler for. Men for mange vedkommende er der nødvendigvis ikke behov en State Of The Art babyalarm.

Se listen her nedenfor og få et overblik over de bedste babyalarmer på markedet

Babyalarmer - Anmeldelser og test

Super Nova D8 babyalarm

Super Nova D8 babyalarm

Skrevet af Babypilot

4.7/5 udfra 6 vurdering(er)
Philips Avent DECT 580 Babyalarm

Philips Avent DECT 580 Babyalarm

Skrevet af Babypilot

4.5/5 udfra 2 vurdering(er)

Pixizoo.dk

1399 DKK

Philips babyalarm - Avent SCD501/00

Philips babyalarm - Avent SCD501/00

Skrevet af Babypilot

4.3/5 udfra 3 vurdering(er)

pixizoo.dk

375 DKK

Neonate BC-6500D

Neonate BC-6500D

Skrevet af Anne

4.2/5 udfra 10 vurdering(er)

Pixizoo.dk

1499 DKK

Philips Avent SCD603 Babyalarm

Philips Avent SCD603 Babyalarm

Skrevet af Babypilot

4.0/5 udfra 2 vurdering(er)

lekmer.dk

1.697 DKK

Philips Avent SCD 505 DECT

Philips Avent SCD 505 DECT

Skrevet af Babypilot

3.7/5 udfra 3 vurdering(er)

Lekmer.dk

589 DKK

Nabby Babyalarm

Nabby Babyalarm

Skrevet af Babypilot

3.5/5 udfra 2 vurdering(er)

Pixizoo.dk

799 DKK

Philips Avent DECT 560 Babyalarm

Philips Avent DECT 560 Babyalarm

Skrevet af Babypilot

3.5/5 udfra 2 vurdering(er)

Lekmer.dk

1119 DKK

Pixizoo.dk

999 DKK

Smart Nova Babyalarm

Smart Nova Babyalarm

Skrevet af Babypilot

3.4/5 udfra 5 vurdering(er)
Olympia babyalarm 8181

Olympia babyalarm 8181

Skrevet af Babypilot

3.2/5 udfra 12 vurdering(er)
Neonate BC-5800D

Neonate BC-5800D

Skrevet af Babypilot

3.0/5 udfra 14 vurdering(er)
Philips Babyalarm, SCD525/00

Philips Babyalarm, SCD525/00

Skrevet af Babypilot

3.0/5 rating 1 vote
Ikea Patrull Babyalarm

Ikea Patrull Babyalarm

Skrevet af Babypilot

2.7/5 udfra 22 vurdering(er)
Prima Nova 3 Babyalarm

Prima Nova 3 Babyalarm

Skrevet af Babypilot

2.3/5 udfra 4 vurdering(er)
Supernova D7 babyalarm

Supernova D7 babyalarm

Skrevet af Babypilot

1.8/5 udfra 4 vurdering(er)

Babyalarmer

Anmeldelser af babyalarmer, Når du skal købe babyalarm har du sikket nogle ideer om hvilke behov den skal kunne opfylde, og til hvilken pris. Men hvordan de egentlig er at bruge i dagligdagen kan kun andre fortælle dig, hvilke kan holde til en tur på fliserne på terrassen. Eller glemmer man en nats opladning, hvor lang tid holder den så egentlig strøm.

Før man får børn kan man være bekymret, men man har ingen anelse om hvor bekymret man bliver når man får en lille baby, derfor gør vi som forældre alt for at gøre det rigtige for vores børn, har de det for koldt. har de det for varmt, hov skal den gøre det der? Hele tiden er vi opmærksomme på at alt er i den skønneste orden, en af de rigtig svære ting er nogle af de første gange ens barn skal ud og sove i barnevognen, hvordan skal man nu holde øje? Hvordan kan vi være sikre på at der ikke er noget galt? Derfor investere næsten alle forældre i en babyalarm...men hvad skal man vælge? Hos babypilot hjælper vi hinanden, og vi tror på at vejen til det rette køb, kommer gennem andre forbrugere. Der findes mange mærker af babyalarmer bla. Phillips med deres populære Philips Avent DECT 510 og Neonate med deres Neonate BC 5800D. Men der findes rigtig mange gode babyalarmer på markedet.


Almindelig babyalarm

Dem findes der flest af, og de er også de mest populære, der sælges flest traditionelle babyalarmer i danmark, dette skyldes at mange af de tests og anmeldelser der laves af diverse babyalarmer laves i producenterne interesse, så vælger du ud fra “bedst i test” kan du være sikker på en god babyalarm, men ikke nødvendigvis det bedste valg for dig.Babyalarmer med kamera

Indenfor de sidste par år er babyalarmer med kameraer blevet bedre og bedre, og funktioner hvor du kan holde øje direkte på din smartphone og få temperature osv. Der hvor kamera alarmerne ikke er særlig smart er når du skal have dit barn ud og sove i barnevognen, her dur det simpelthen ikke. Man kan med fordele have en babyalarm med kamera på børneværelset, så du selv sover bedre om natten, og så have en almindelig babyalarm når din baby skal ud og sove til middag. Det er selvfølgelig en ret dyr løsning.


Babyalarm mærker

  • Babymoov: Her får du babyalarmer med lav stråling og livstidsgaranti.
  • Nova: Er et babyalarm brand der laves alarmer i mange versioner, tekniske specifikationer og prisklasser, det er meget moderne babyalarmer og super gode.
  • Philips Avent: Philips er kendt for kvalitet og i deres babyalarm serie Avent findes der en alarm i hver prisklasse, deres DECT 510 har været bedst i test.
  • Neonate: Er kendt for en lang rækkevidde og høj kvalitet, lige nu stormer den frem, i anmeldelser og tests.
  • Nabby: Dette er en såkaldt smart babyalarm, der er forbundet til din smartphone.
  • Whitethings: Laver babyalarmer med kamera, og i høj kvalitet.
  • Motorola: Her få du babyalarmer der næsten kan det hele og til en meget billig pris, selv babyalrmer med video laver de. Beurer: laver babyalarmer i høj kvalitet og lang rækkevidde.