Babyalarmer

Find den helt rette babyalarm, og til den bedste pris

Hvad er den bedste babyalarm, og hvilken babyalarm er billigst? Er det billigere at købe en babyalarm online? Få svar på alle dine spørgsmål om babyalarmer nedenfor.

“Ved at bruge babypilot kan du finde den helt rigtige babyalarm, og spare mange penge”


Sammenligning af babyalarmer, samt et nemt overblik over det bedste babyalarmer på markedet.

Mest populære babyalarmer

 

Philips Avent DECT 560 Babyalarm

stars

Neonate BC6500D Babyalarm

stars

Philips Avent, DECT, Babyalarm, SCD506

stars


Vi ved hvor vigtig det er at vælge den rigtige babyalarm, den skal bare fungere… Altid, og selvfølgelig må prisen også gerne være fornuftig. Derfor har vi lavet denne side, hvor du let kan få et overblik over populære babyalarmer, hvad koster de, og hvor kan de købes.


De vigtigste parametre når du skal vælge den bedste babyalarm:

Batterilevetid:
Det kan være svært at sikre sig en lang levetid på babyalarm batterier, babyalarmer bruger ofte almindelige AA batterier, hvis ikke de er integreret i babyalarmen, om det er det ene eller andet gælder de samme opladnings-regler. Mange babyalarmer har kombineret, så man både kan bruge almindelige batterier, eller lade op via stikkontakt. Så skal du aldrig bekymre dig om at få strøm på alarmen. Og du føler dig sikker.

Tip:

Vælger man en babyalarm med genopladelige litium, kan du være sikker på lang holdbarhed. og med standby lever tider på 70 timer.

Rækkevidde:
Man kan diskuterer om rækkevidden er vigtig, om det virkelig betyder noget om babyalarmen kan række 400 eller 800 meter, for nogen er det vigtig, hvis man f.eks. bor i en bolig-opgang, og barnevognen skal stå i en gård, men for mange er det endnu mere vigtig at den kan trænge igennem etager og mange vægge. Men vælger man altid alarmen der kan række langt, kan du være mere eller mindre sikker på at babyalarmen opfylder dit behov.

Stråling:
Det har altid være et problem med stråling fra babyalarmer, og i de sidste mange år har der været utrolig meget fokus på det. Er stråling fra babyalarmer vigtig for dig så kig efter en lav mW. De nyere babyalarmer skriver max 20 mW.

Funktioner:
Babyalarmens vigtigste funktion er at give lyd fra sig, så du kan høre når barnet græder eller er vågen, en anden vigtig ting er temperaturmåler, så du altid kan sikre dig at barnet ikke har det for koldt eller for varmt. Har man flere børn eller dagplejer kan man med fordel vælge en babyalarm med mulighed for flere børn (babyalarm sender) på samme enhed.
Babyalarm med kamera, der er kommet flere og flere alarmer med video, dette er en nice to have feature, men bestemt ikke et must.

Pris:
Det er noget af en jungle med babyalarm priser, dette skyldes nethandlen ofte ændre priserne, men en ting er sikkert, du får hvad du betaler for. Men for mange vedkommende er der nødvendigvis ikke behov en State Of The Art babyalarm.

Se listen her nedenfor og få et overblik over de bedste babyalarmer på markedet

3.4/5 udfra 5 vurdering(er)
Smart Nova Babyalarm
Smart nova babyalarm er en babyalarm der ligner en smartphone, den er flot og stilren og passer godt ind i næsten alle hjem. Den kan det man forventer af en moderne babyalarm, og når du pakker din Smart Nova ud ser du virkelig at den ikke ligner en babyalarm som alle de andre, vi syntes dog godt de kunne have valgt flere materialer, den er nemlig 100% udført i plastisk og derfor mister den lidt af den smartphone/iPhone feeling som man kunne have håbet. Men nu er det jo ikke en telefon og Smart nova gør det nu alligevel ret som godt rent udseendemæssigt, og i forhold til andre babyalarmer, med stærke farver og store proportioner, så er Smart nova babyalarm noget af det pæneste der er på markedet.
 
Når man kigger på babyalarmens funktionaliteter og daglig brug, er smart nova’en virkelig i toppen af listen over babyalarmer.
 
Funktioner:
 
Smart Nova har alt det vi forventer af en moderne babyalarm idag, den leverer lang batteritid, lang rækkevidde, notifikationer med lys og lyd, temperatur, batteri backup ja vi kunne blive ved.
 
Stråling:

Der har i flere år været meget fokus omkring stråling fra babyalarmer, og skal man tro Smart Nova har de reduceret strålingen med 98% sammenlignet med DECT som er ”Digital Enhanced Cordless Telecommunications” som bruges i næsten alle babyalarmer. 
 
 
Batterilevetid (Standby):

Vi syntes den holder strøm i rigtig lang tid, og med plug & play batteri backup, er du næsten altid sikker på ikke at løbe tør for strøm., og med en hurtig opladning på omkring 5-6 timer, er du hurtige kørende igen.
 
 
Lyd:
 
Vi oplever en fantastisk klar lyd, og alt efter hvilken indstilling man har sat får man alligevel rigtig god feedback fra babyalarmen hos barnet og vi har ikke oplevet udsving af nogen art.

Vi har lavet test af denne babyalarmer over en 3 måneders periode, for at sikre os at funktioner og batteritid ikke blev forringet i dagdagsbrug.
 

Køb online

Anmeldelser (3)

 • Kia Bisgaard Andersen

  Kia Bisgaard Andersen

  25 august 2015 | #

  Mega gode
  Nemme og små at have med, virker perfekt

  Kommentér

 • Scott Lund Dollerup

  Scott Lund Dollerup

  26 november 2015 | #

  Vi købte denne babyalarm til vores andet barn, og vi er virkelig glade for dem, og der er aldrig problemer, de har lang rækkevidde og super god lys, og ikke mindst temperatur måler. Efter min mening den bedste babyalarm der findes.

  Kommentér

 • Elena Kjeldsen

  Elena Kjeldsen

  07 december 2015 | #

  Er helt enig de super gode . Men vil dog sige at vi tidligere har brugt phillips og har vænnet os til en større følsomhed med at ku høre barnet . Og de her gir først lyd når hun virkelig græder :(

  Kommentér

Skriv en anmeldelse

Venligst log ind for at bedømme.