Barnevogne

Odder, Classic

Odder, Classic

Skrevet af Babypilot

3.7/5 udfra 11 vurdering(er)
Odder, Zip

Odder, Zip

Skrevet af Babypilot

3.7/5 udfra 11 vurdering(er)
TRILLE FIX

TRILLE FIX

Skrevet af Babypilot

3.7/5 udfra 3 vurdering(er)
Emmaljunga Big star supreme

Emmaljunga Big star supreme

Skrevet af Babypilot

3.5/5 udfra 20 vurdering(er)
Scandia, Pace

Scandia, Pace

Skrevet af Babypilot

3.2/5 udfra 24 vurdering(er)
TRILLE X-TREM

TRILLE X-TREM

Skrevet af Babypilot

3.2/5 udfra 42 vurdering(er)
Brio, Sense

Brio, Sense

Skrevet af Babypilot

0.0/5 udfra 0 vurdering(er)
Teutonia Monsun barnevogn

Teutonia Monsun barnevogn

Skrevet af Babypilot

0.0/5 udfra 0 vurdering(er)

Barnevogne

Anmeldelser af barnevogne, Når du skal købe barnevogn har du sikket nogle ideer om hvilke behov den skal kunne opfylde, og til hvilken pris. Men hvordan de egentlig er at bruge i dagligdagen kan kun andre fortælle dig, hvordan er den at køre med, og ikke mindst hvordan føles den. Man kommer ikke udenom det tit er udseendet folk vælger deres barnevogn udfra.

En barnevogn bruges hver dag, og i mange timer, den lille vil tilbringe mange timer i den, så det er vigtig at den er i god kvalitet, og kan holde til noget. Som sagt vælger mange udfra udseende, men største delen kigger på barnevogn best i test, og her har der længe været konkurrence mellem Emmaljunga Big Star Supreme og Odder Zip, men en der er ved at komme godt frem er barnevogne fra Basson, Basson laver barnevogne i dansk design, og er super flotte, og det bliver spændende at se hvordan de klare sig i diverse test, og ikke mindst hvad forbrugerne siger. Hos babypilot.dk hjælper vi dig til at finde den rette barnevogn for dig og din baby

ALMINDELIG BARNEVOGN

Dem findes der flest af, og de er også de mest populære, der sælges flest traditionelle barnevogne i danmark, dette skyldes at mange af de tests og anmeldelser der laves af diverse babyalarmer laves i producenterne interesse, så vælger du ud fra “bedst i test” kan du være sikker på en god og solid barnevogn, men ikke nødvendigvis det bedste valg for dig.

BARNEVOGNE TIL TVILLINGER

Der findes rigtig mange gode tvillingebarnevogne på markedet, og specielt de kendte mærker laver nogle fantastiske barnevogne til tvillingebørn. Barnevognen er det ultimative stykke babyudstyr, og det er en af de dyreste investeringer når der skal købes ind til din baby, det er derfor rigtig vigtigt at ser dig godt for, når du køber barnevogne, mange vælger sikkert og dyrt, derfor vælger man f.eks. Emmaljunga og Odder, men der findes mange barnevognes mærker derude, nogle bedre end andre, men det kan helt sikkert betales sig at undersøge hvad der er på markedet, for alt efter hvad dine behov og ønsker er, kan du sparer mange penge.

Der findes rigtig mange typer barnvogne i danmark,nogle af de kendte er Emmaljunga og Odder som ofter vinder bedst i test, men det betyder ikke at de andre mærker ikke er gode nok, det kommer helt an på de budget og ønsker, du kan med rette tage et kig på f.eks.

barnevogne fra Mamas & Papas, Scandia, Basson, Cybex , 2ME (kombivogn), Babytrold, Brio, Britax, og til sidst Stokke barnevognen. 

BARNEVOGNS MÆRKER

  • Emmaljunga: Laver kvalitets barnevogne med mange funktionaliteter, du får meget for pengene, og har været bedst i test, den passer ind i små biler.
  • Odder: Barnevogne fra Odder er ligeledes i meget høj kvalitet, den er stilren, og har også været bedst i test, og der kan købes meget tilbehør.
  • Scandia: Vælger du en Scandia barnevogn, får du meget for pengene, de er “billige” og har hvad en barnevogn skal have.
  • Basson: Laver barnevogne i dansk design, de er utrolig flotte, og man kan tydelig se der har været en designer på, der har sans for “niceness”.
  • Mamas & Papas: Laver solide barnevogne i god kvalitet.
  • Brio: Hos Brio finder du meget barnevogn for pengene.
  • Trille: Trille laver barevogne i god kvalitet, med masser af funktioner.
  • Teutonia: laver alle typer vogne, ikke en vogn der er solgt meget i danmark, men skulle efter test være god.