3.5/5 udfra 20 vurdering(er)
Emmaljunga Big star supreme

Vi herhjemme er meget glade for emmaljunga barnevognen, der er virkelig tænkt på alle detaljer. Stellet er lavet, så det ikke giver en masse bumb og ryk i barnet, når vi køre over sten, el kantsten. Rigtig god fjedring. Den vejer ingenting og er meget nem at klappe sammen.
Det eneste minus ved stellet er at , den ikke er stivet nok af i fodenden så når man skal have barn nr 2, kan den ikke holde til at storebror/søster sidder på et sæde i enden. Selve kassen er rigtig god fordi den er så dyb, så man kan sagtens have voksipose under med 2 dyner i, og stadig lukke for-læderet.
Selve kassen har vuggefunktion, meget effektiv når vi er ude og han sover i kassen på gulvet, så kan man vugge ham i søvn. Kurven er meget let tilgængelig , nem at gøre ren, kan vaskes i maskine og den kan snildt bære 2-3 indkøbsposer.
Da poker (herunder online poker) ikke betragtes som gambling i Danmark https://kasinok.net/dk/, hvis det ikke spilles for rigtige penge, betyder det, at det ikke kræver en licens at organisere pokerevents.
Vognen har mange små detaljer blandt andet ventilation i kalechen, hvor der evt kan placeres babyalarm. Ventilation i bunden af kassen, hvor man kan åbne i bunden. vi har en meget varm dreng så den har stort set altid stået åben hele året rundt. Der medfølger regnslag og myggenet i kalechen, som nemt kan lynes ind og ud. Samt solsejl, som også er UV beskyttende og meget nyttigt når solen står højt. Yderstoffet er UV beskyttet 50+ og er meget smuds afvisende. Mht. stel valgte vi det klassiske stel da det er meget blødere end letvægtstellet, plus punkterfrie hjul, da hjul med luft er meget hårde på emmaljungaen.

Vognen har det længste liggemål på 97cm og er en meget stor vogn, vi gik efter en vogn som vores søn ku bruge så lang tid så muligt, og der er klart meget plads. Minusset er at vi har en lille bil , mazda 2, så den skal foldes helt sammen i kassen og hjulene af osv for at det hele kan være i bagagerummet, MEN det KAN lade sig gøre.
Alt i alt en super lækker vogn, ville klart vælge den igen.


Køb online

Anmeldelser (6)

 • Scott Lund Dollerup

  Scott Lund Dollerup

  21 november 2014 | #

  Virkelig en fantastisk barnevogn, desværre syntes jeg den bliver en smule vakkelvorn efter et stykke tid. Og vi har oplevet at knapperne bliver enten løse eller virkelig stramme.
  Men udover de små ting er der intet at sætte på Emmaljunga Big Star Surpreme

  Kommentér

 • Lone Kristoffersen

  Lone Kristoffersen

  22 februar 2015 | #

  Virkelig en fantastisk barnevogn. Kan klart anbefales, vi har brugt den til begge vores børn. Vores model er dog emmaljunga big star surpreme 2012, men de er stort set ens. Dog har vi haft et problem med at låsestangen ind i hjulet, har bøjet, da vi glemte den var låst. Men det var vores egen fejl.

  Kommentér

 • Janni Jarlov

  Janni Jarlov

  15 marts 2016 | #

  Emmaljunga Big star supreme har helt klart været rette rette valgt for os. Den har være bedst i test og det kan helt sikkert mærkes. En barnevogn med mange funktioner og tilbehør, gjorde det let for og at vælge. Den er også rigtig nemt at skille af når man f.eks. skal have den med i bilen. Vi købte en hel pakke hvor vi fik barnevogn og al mulig andet med bla. tremmeseng. Helt perfekt da det var vores første barn og manglede det hele.

  Kommentér

 • Christinna Larsen

  Christinna Larsen

  15 marts 2016 | #

  Helt perfekt barnevogn. Da vi var ude ig kigge efter barnevogn havde vi denne og Odder zip i kikkerten, men efter vi så hvad denne kunne og hvad der var med, bla solsejl som er indbygget så var det ret nemt. Man får meget for pengene

  Kommentér

 • Randi Jørgensen

  Randi Jørgensen

  19 marts 2016 | #

  Lækker lækker barnevogn! Vi har været overlykkelig for vores og har brugt den samme til begge vores børn. Vi har haft den til service og klar gjort til vores andet barn, så var den som ny. Kæmpe anbefaling herfra.

  Kommentér

 • Henrik Madsen

  Henrik Madsen

  11 januar 2017 | #

  Vi er rigtig glade for vores Emmaljunga big star. Vi syntes dog den hurtig kommer til at knirke. Ellers er den helt perfekt.

  Kommentér

Skriv en anmeldelse

Venligst log ind for at bedømme.