Scandia, Pace anmeldelse

3.2/5 udfra 24 vurdering(er)
Scandia, Pace

Fordele ved Scandia Peace. Denne vogn er nem at manøvre med, langt liggemål og er lidt blød i det. Den gynger lidt i stellet i forhold til fx. Odders som er mere stiv - men det er jo en smags sag.
Jeg taler for en scandia, da jeg synes man får en god barnevogn til en "billig" penge. Og sammenligner man har den de samme fordele som fx. Emmajunga og Odder.

Der er dog også meget negativt
Man kan som udgangspunkt nemlig ikke få reservedele til denne vogn.
I gamle dage var scandia egentlig odders discount model, og var en helt igennem fantastisk vogn, men de dage er desværre over.

De nye er helt igennem discount
På trods af de punkterfrie dæk og mange andre forbedringer er det stadig noget skrammel, man føler det meget hurtigt når man går med den. Den modellen ruster stadig meget nemt, den er stiv og tung at gå med, og bestemt ikke lille og let at skille ad.
Knapperne går i stykker alt for let, og som skrevet tidligere er det umuligt at få reservedele, og kan være svært at få en så simpel ting som et overlæder til vognen.

Skal man bruge en billigere vogn der ikke skal køre meget, kan denne bruges til hus behov, men kører man meget med offentlig transport vel det være en fordel at vælge en anden, den kan være sværd at manøvre ind og ud af busserne og togene, og hvis man ofte skal have den med i bilen, skal man være opmærksom på den fylder en del mere end andre barnevogne.

Gør op med jer selv hvordan vognen skal bruges til og hvor meget, det er jo også usmart, at investerer i en dyr barnevogn som man stort set ikke bruger, man bruger penge nok i forvejen.


Køb online

Anmeldelser (2)

 • Christinna Larsen

  Christinna Larsen

  15 marts 2016 | #

  Billig barnevogn, og det syntes jeg desværre man kan mærke. Den er for klodset, og virker lidt stiv i det. Vi havde en i meget kort tid hvorefter vi købte en emmaljunga istedet. Den kan selvfølgelig godt bruges hvis man ikke skal alt for meget med den, og den "bare" bruges til lure.

  Kommentér

 • Marie

  Marie

  02 december 2017 | #

  Kassen på denne vogn er super fin og fungere men stellet jeg har aldrig oplevet noget ringere jeg venter nu på mit 3 stel indefor 4 måneder, det knirker skramler heletiden.
  Jeg har personligt altid barnevognen med i bilen det vil sige jeg pakker og pakker den ud minimum 2 gange om dagen og det er simpelt hen et helvede man render fra side til side af vognen for at få den skilt ad. Alt i alt en ret så dårlig vogn hvis man har den ned på farten den er nok meget god til små lure hjemme.

  Kommentér

Skriv en anmeldelse

Venligst log ind for at bedømme.