4.0/5 udfra 2 vurdering(er)
Baby Jogger City Elite single
Denne jogger er virkelig sagen, den er lækker at sidde i for dit barn, og styringen fungerer bare. Til f.eks. hverdagsture og udflugter i terræn, klarer Baby Jogger City Elite det virkelig godt, denne lækre sag kan næsten det hele. den er 360 grader svingbar, og når man har det går man virkelig ikke tilbage til en almindelig klapvogn uden.

Masser af plads Med set store net under klapvognen og masser af rum bag ved, mangler man aldrig noget, man kan have utrolig meget med, der er utrolig praktisk. Skal du ud og løbe Man kan til nød bruge denne jogger til små løbeture, men det er helt klart ikke dens stærkeste side, den er nem at styrer jo, men det forreste hjul er simpelthen for dårligt.

Pris Mht prisen syntes jeg det er helt galt, mange steder koster den næsten 4500,-, så hvis man ikke får brugt den tit er det virkelig en dyr til at investerer i.

Køb online

Anmeldelser (1)

  • Hans Wammen

    Hans Wammen

    24 februar 2015 | #

    Nu har jeg løbet flere DHL stafetter med denne Baby jogger, Den er perfekt. Dog har den nogle problemer når der skal løbes stærkt, her ville jeg vælge en med tyndere og større hjul. Og som alm. "klapvogn" sys jeg ikke der er noget der slår den.

    Kommentér

Skriv en anmeldelse

Venligst log ind for at bedømme.