Om babypilot

Hvad er babypilot?

Brugeranmeldelser for babyudstyr, legetøj, babymøbler, baby- og børnetøj, autostole, babyalarmer osv.

Som forældre kan det være svært at vælge hvilke produkter man skal købe til ens børn, og ofte vælger man det butikkerne anviser, Eller også søger du lidt på nettet om information. 

Babypilot er stedet hvor brugerne giver deres anmeldelser, og du let og enkelt kan anmelde og finde produkter, babypilot er lavet for forbrugeren, det er altid en jungle når man skal købe babyudstyr, hvad skal man vælge, og ikke mindst hvad er bedst til prisen.

For os er det vigtig med “rigtige” anmeldelser af produkterne, og altså ikke anmeldelser der favorisere nogle mærker frem for andre, men at det er forbrugerne der udelukket giver deres erfaringer og meninger om babyudstyret. 

Babypilot opretter løbende produkter som du kan anmelde og give stjerner, men har du et produkt som vi ikke har her på siden, kan du selv oprette det. Det eneste du skal gøre er at logge ind med facebook eller oprette dig som bruger.

Som udgangspunkt har vi delt siden op i kategorier så det er nemt at finde det du vil købe eller anmelde.

Kategorierne er: 

  • Amning og madning
  • Autostole
  • Babyalarmer
  • Bad og pusle
  • Legetøj
  • Møbler
  • Vogne (Barnevogne, Joggere, Klapvogne, Kombivogne)

 

Hvordan fungerer anmeldelser og bedømmelser?

Vil du anmelde/bedømme et produkt skal du bare finde det på siden, hver produkt har sin egent side hvor du kan give det stjerner.

Vil du anbefale produktet, kan du skrive ken kommentar, det eneste du skal gøre er at logge ind med facebook eller opret en profil.

Du kan nemt dele anmeldelsen på facebook så dine venner og familie kan få glæde af den.

 

Hvem står bag babypilot?

Babypilot er stiftet af forældre parret Elena Kjeldsen og Scott Dollerup.

Da vi skulle du og købe udstyr syntes vi det var en jungle, og det eneste vi rigtig havde at gå udfra var hvad ekspedienten i diverse babyudstyrsbutikker sagde, eller de officielle testes der var lavet, vi manglede et sted hvor forbrugerne kunne dele ud af  deres erfaringer.

 

Derfor besluttede vi os for selv at lave siden, og vi håber i vil tage godt imod den.


Er der noget du syntes vi kan gøre bedre, eller syntes du der mangler noget i de forskellige kategorier, er du meget velkommen til at kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..